Pro krátké vlasy

Pro dlouhé vlasy



Přísady v COCOCHOCO PROFESSIONAL

  • CAMELLIA SINENSIS (ZELENÝ ČAJ) EXTRACT

    Čínský čaj, výtažek ze zeleného čaje, regeneruje, hydratuje.
  • PRUNUS armeniaca (meruňková) Kermit OIL

    Meruňka, olej ze semene meruňky. Vyživuje a zvláčňuje.
  • Simmonds chinensis (JOJOBOVÝ OLEJ) SEED OIL

    Je to olej získávaný ze semen tropických keřů. Vyznačuje se zvláčňujícími a rozjasňujícími schopnostmi, nezatěžuje a nepromazává vlasy. Obzvláště doporučený na zničené, roztřepené a vysušené vlasy.
  • Butyrospermum parkii (BAMBUCKÉ MÁSLO)

    Změkčovadla, účinná látka. Je to látka rostlinného původu. Z ovoce (ořechů) afrického stromu Butyrospermum Parkii Kotschy, je získáván olej prostřednictvím lisování. Máslo Shea je bohaté na přírodní alantoin, vitamin E, provitamin A, a obsahuje lehký (3-4) ochranný filtr (UVB). Máslo Shea má vyhlazující, zvláčňující a hydratační vlastnosti. Pokožka je elastická, měkká a hladká.
  • Oenothera Bien (EVENING PRIMOROSE) OIL

    Pupalka, pupalkový olej, hydratuje, regeneruje, působí proti stárnutí pokožky.
  • RAKYTNÍKOVÝ OLEJ

    Olej z ovoce rakytníku. Ovoce z rakytníku se řadí do skupiny s největší hydratací a je velmi bohaté na vitaminy, minerály a polyfenoly. Při péči o vlasy a pokožku hlavy, posiluje, vyživuje a dodává vlasům lesk.

složení keratinu

  • Chondrus crispus (CARAGEENANA) EXTRACT

    Výtažek z mořských řas. Chondrus je druhem červených chaluh. Používá se při produkci kondicionérů na vlasy.
  • ORZYA SATIVA (RICE) - RÝŽE VOJTĚŠKA, BRAN EXTRACT

    Výtažek z otrub rýže, velmi regenerující a hydratující.
  • BETA VULGARIS

    Řepa obyčejná, výtažek z kořene řepy. Výtažek z řepy je vhodný při výrobě kosmetiky, která hydratuje, vzhledem k její obsah cukrů a proteinů.
  • Hamamelis Virginian (Witch Hazel) Bark / list / Twig extract

    Vilín, výtažek z kůry, listí a větví vilínu.
  • CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT

    Měsíček lékařský, výtažek z květu měsíčku. Hydratuje, regeneruje a zklidňuje.
  • ANTHEMIS MOBILIS (Chamomilla) FLOWER EXTRACT

    Ruman, výtažek z květu heřmánku.
  • MARIS SAL (DEAD SEA SALT)

    Přírodní mořská surovina bohatá na minerály Natural Marine Mineral - NMM factor. Minerály obsažené v surovině mají povzbuzující, hydratační vlastnosti a zvyšují kondici; soli hořčíku, sodíku, křemíku a fosforu.
  • ALOE (VERA) BARBADENSIS LEAF JUICE

    Šťáva z listů aloe, vzhledem ke svému hydratačně - regeneračnímu účinku je dužina aloe využívána jako základní prostředek při produkci hydratační kosmetiky.
  • Squalane, Borago OFFCINALIS (Borago) SEED OIL

    Skavlán z brutnáku lékařského je aktivní látka ve formě bezbarvého, bezzápachového a transparentního oleje, který je přirozenou součástí lidského mazu, čili je přirozenou součástí ochranné lipidové vrstvy kůže a vlasů produkovaného lidskými mazovými žlázami, a také je zahrnuta v pojivu mezibuněčné kůže.
  • Retinyl palmitátu

    Derivát retinolu, Vitamin A, v libovolné formě, reguluje tvorbu keratinu v kůži, vlasech a nehtech. Způsobuje ztluštění kůže o 30%, což je zvláště důležité pro stárnoucí nebo zničenou pokožku. 
  • BEHENTRIMONIUM CHLORIDE

    Konzervanty, antistatické látky. Semi-syntetická složka, která se používá hlavně ve výrobcích pro péči o vlasy (například šampony, kondicionéry, masky), je to látka aktivní mycí, způsobuje základní očištění pokožky a vlasů. Dobře se vstřebává a má vyhlazovací účinky, díky čemuž vlasy získávají svůj lesk, hebkost a jemnost. Je prostředkem usnadňujícím rozčesávání a působí proti elektrizování vlasů.
  • CAPRYLIC / Caprice triglyceridů

    Změkčovadla, rozpustné látky. Je to směs rostlinných mastných kyselin, obsahuje ty nejlepší vlastnosti kokosového a palmového oleje, které esterifikovány s glycerolem (ester kyseliny kaprylové a kyseliny kaprinové (butanové) z glycerolem, nasycený). Tento olej je v průsvitné formě, olejovitá kapalina. Neutrální olej se používá v emulzích, sprchových gelech, olejích na tělo a v kosmetice určené pro novorozence. Obzvláště se doporučuje na citlivou pleť, která se vysušuje. Zvláčňující složka, vyhlazující, zajišťuje vhodnou ochranu. Po použití se stává pokožka jemnější, elastická a hladká. Lipidy mají konzervační vlastnosti.
  • DEHYDROACETIC ACID

    Konzervační činidlo, konzervant určený k ochraně proti poškození mikroorganismy a udržování kvality výrobku v co nejlepším stavu. Nezpůsobuje alergii.
  • Allantoin

    Je organická chemická sloučenina a je derivátem močoviny, které patří do skupiny ureidených. V přírodě se vyskytuje v obilných klíčcích, v šupinách kaštanů, v kořeni kostivalu. Také se získává synteticky, a právě tato forma se používá v kosmetice. Hydratuje, regeneruje, revitalizuje, pomáhá proti tvoření lupů na pokožce hlavy. Alantoin je netoxický, nezpůsobuje alergie a podráždění.
  • Tocopheryl ACETATE (VITAMIN E)

    Účinné látky, antioxidant. Má inhibiční účinek proti zánětu, je léčivý, regenerační a má neutrální faktor ochrany (1,5-2), také brání oxidaci olejů a emulzí a tím prodlužuje jejich datum spotřeby. Má léčebný a ochranný účinek ve srovnání s čistým vitamínem E.
  • Phenoxyethanol

    Konzervační látky chemického původu. Kapalná látka se silnou květinovou vůní, mírně rozpustná ve vodě, přidává se do kosmetických přípravků jako konzervační prostředek. Často se používá jako rozpouštědlo pro jiné konzervační látky (parabeny) nebo podporuje jejich činnost.
  • HYDROXYISOHEXYL 3

  • Cyclohexen

    Vonná přísada.
  • Butylphenyl methylpropional coumarin

    Vonná přísada.
  • LINALOOL

    Organické sloučeniny a to nenasycený alifatický alkohol, který patří do skupiny terpenů a v přírodě se vyskytuje přirozeně. Je tvořen z více než 200 druhů rostlin, zejména z rodiny Lamiaceae. V kosmetice linalool plní funkci vonné přísady.
  • LIMONENE

    Rozpouštědlo chemického původu. Získává se hlavně z terpenů (organické sloučeniny přítomné v rostlinstvu) a má dobré až velmi dobré rozpouštěcí vlastnosti.
  • ALPHA-ISOMETHYLIONONE

    Vonná přísada.
  • BENZYL salicylát

    Ochranné filtry proti slunečnímu záření, vonná přísada, konzervant. Nerozpustný ve vodě, ale rozpustný v alkoholu a v oleji. V COCOCHOCO se využívá jako vonná přísada nebo prostředek absorbující sluneční záření (UVB).
    Efekt dlouho trvalého vyhlazení garantuje v COCOCHOCO využití aldehydů octového, který je přírodní složkou a v přírodě se vyskytuje ve vyzrálém ovoci, kávě a v kakau. Tato složka je přírodní, organická a bezpečná pro zdraví.

    COCOCHOCO NEOBSAHUJE TOXICKÝ FORMALDEHYD!