Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 8:00-16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Seznamte se s ceramidy. Naší novou linií pro péči o vlasy
17.09.2019
Seznamte se s ceramidy. Naší novou linií pro péči o vlasy
Po náročném výzkumu a komplexní studii přírodních vlastností bohatého světa rostlin v Galilee jsme objevili Ceramide. Tato produktová řada je založena... číst celé
CO BYSTE MĚLI VĚDĚT PŘED APLIKACÍ KERATINU
17.09.2019
CO BYSTE MĚLI VĚDĚT PŘED APLIKACÍ KERATINU
Sepsali jsme všechny časté otázky o o brazilském keratinu, které dostáváme od našich zákazníků. Jak aplikovat keratin, pro koho je keratin vhodný, jak... číst celé
JAK APLIKOVAT KERATIN COCOCHOCO
17.09.2019
JAK APLIKOVAT KERATIN COCOCHOCO
Každý přípravek na rovnání vlasů od CocoChoco je vytvořen z přírodních a cenných složek, takže léčba nezasahuje nepříznivě do vlasů a neničí jejich st... číst celé
CHRAŇTE SVÉ VLASY PŘED TEPLEM - Krém na vlasy
01.09.2019
CHRAŇTE SVÉ VLASY PŘED TEPLEM - Krém na vlasy
Dennodenně používáme žehličky, fény či kulmy na zkrocení neposlušných vlasů. Tyto pomocníci se dokáží rozehřát na teplotu až 230 °C, čímž způsobují vý... číst celé

instagram_cocochoco   Sledujte nás a sdílejte fotky s hashtagem #cocochoco_professional

Copyright 2013 - 2019 SPEKTRE, s.r.o. ,všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz